Skip to content

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Haber
  • Tanıtım
  • Reklam
  • İletişim
  • Home
  • 2026
  • Ekim
  • Samsun TSO’da meclis üyeleri oy veriyor, yönetim kurulu başkanlığı için 2 aday yarışıyor

Samsun TSO’da meclis üyeleri oy veriyor, yönetim kurulu başkanlığı için 2 aday yarışıyor

Samsun TSO'nun 2026-2030 dönemi yönetimini belirleyecek seçimlerde meclis üyeleri bugün oy kullanıyor. Yönetim kurulu başkanlığı için 2 adayın yarıştığı oylamada sonuçlar, Samsun iş dünyasının yeni dönemdeki temsil yapısının son aşamasını oluşturacak.
Ebru Turan 13 Ekim 2026

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) 2026-2030 dönemi yeni yönetiminin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen seçimlerde meclis üyelerinin oy kullanma işlemi devam ediyor.

Samsun TSO’nun 41 meslek grubunda yapılan seçimlerde 249 meslek komitesi asıl üyesi ile 104 meclis asıl üyesi belirlenmişti. Bugün yapılan ikinci etap seçimlerde ise yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, meclis başkanı ve diğer organların belirlenmesi için oy kullanılıyor. Seçimlerle ayrıca meslek komiteleri ile meclisin yeni dönem asıl ve yedek üyeleri belirlenirken, Samsun iş dünyasının yeni dönemdeki temsil yapısının son aşaması da sonuçların ardından şekillenecek.

Murzioğlu: “Sonuçlar, camiamıza, Samsun’a ve ülkemize hayırlı olsun”

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Salih Zeki Murzioğlu, “Meclis üyeleri demokratik bir ortamda gelip oylarını kullanıyorlar. Sandıktan çıkan sonuca herkes razı olacak. Camiamıza, Samsun’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Yönetim kurulu başkanlığı için 2 aday yarışıyor

Öte yandan TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için iki aday yarışıyor. Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Salih Zeki Murzioğlu’nun yönetim kurulu listesinde Süleyman Hızır, Kadir Beytekin, Fahri Eldemir, Yiğit Tören, Oğuzhan Serinkaya, Muzaffer Öztel, Erkan Malkoç, Kerem Tüfekçi, Zafer Dilmen ve Burhan Ekiz yer alıyor. Diğer aday Ümit Bener Ayla’nın listesinde ise Muharrem Yılmaz, Berat Öztürk, Zafer Türedi, Serkan Kaya, Cüneyt Muci, Hasan Guda, Şamil Keskin, Nami Ciğer, Tufan Aksoy ve Ahmet Çakan yer alıyor.

Meclis başkanlığı seçimlerinde tek aday yarışıyor

Dört yıl boyunca görev yapacak meclis başkanlığı için ise tek liste verildi. Mevcut Meclis Başkanı Haluk Akyüz seçimlerde tek aday olurken, meclis başkan yardımcıları için Yusuf Ziya Büyüklü ve Aykut Çepni ile katip üye için ise Köksal Bulut’un isimleri de oy pusulasında yer aldı.

Bugün gerçekleştirilen seçimlerin sonucunda yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri, meclis başkanı ve meclis başkanlık divanı, TOBB Genel Kurul delegeleri, disiplin kurulu asıl ve yedek üyeleri, hesapları inceleme komisyonu ile mevzuat komisyonu da belirlenmiş olacak. Belirlenecek yönetim, Samsun TSO’nun 2026-2030 dönemine ilişkin yönetim ve organ yapısını oluşturacak.

Tags: Aday Başkan Samsun Seçim Yönetim Kurulu

Post navigation

Previous KAL-DER, Belediye Başkanı Baltacı hakkında hastane ruhsatı için suç duyurusu yaptı
Next Bolat, 80 bin 150 kültür ve tabiat varlığının kaçırılmasının engellendiğini söyledi

Related Stories

Fon Koordinasyon Kurulu altıncı kez toplandı: 45 bini aşkın yatırımcıya 40,8 milyar lira ödendi

Fon Koordinasyon Kurulu altıncı kez toplandı: 45 bini aşkın yatırımcıya 40,8 milyar lira ödendi

20 Ekim 2026
Karanlık duraklar da bir iklim meselesi

Karanlık duraklar da bir iklim meselesi

20 Ekim 2026
Süt sağımı için oda şartı

Süt sağımı için oda şartı

20 Ekim 2026

Kategoriler

  • Eğitim (643)
  • Ekonomi (4.198)
  • Haber (21.666)
  • Sağlık (876)
  • Teknoloji (1.456)

You may have missed

İzmir’de restoran sahibi bıçaklı kavgada öldü, müşteri yaralı

İzmir’de restoran sahibi bıçaklı kavgada öldü, müşteri yaralı

20 Ekim 2026
Yeni Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimini Çağatay Güç kazandı

Yeni Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimini Çağatay Güç kazandı

20 Ekim 2026
İstinye Park’ta İsrail gerginliği! Klodya Medina protestosu

İstinye Park’ta İsrail gerginliği! Klodya Medina protestosu

20 Ekim 2026
İran Dışişleri Bakanı: Netanyahu hapse girmemek için ABD’yi savaşa sürüklüyor

İran Dışişleri Bakanı: Netanyahu hapse girmemek için ABD’yi savaşa sürüklüyor

20 Ekim 2026
  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haber
  • Sağlık
  • Tanıtım
  • Teknoloji
  • Reklam
  • İletişim
| DarkNews by AF themes.