Silivri Belediye Meclisi’nde belediyenin bütçesi ve taşınmazlarından elde edilen gelirler tartışma konusu oldu. MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, Silivri Belediyesi’nin yönetimine yönelik eleştirilerde bulunarak, belediye kaynaklarının kullanımını sorguladı.
Aşkın, belediyenin taşınmazlarından elde edilen gelirlerin Silivri için harcanmadığını savunarak, bir dosyada 7 milyon lira vekâlet ücreti ödendiğini iddia etti.
“BU BUHARLAŞMADIR”
Belediyenin mali yönetimini eleştiren Aşkın, ödenen vekalet ücretlerine dikkat çekerek, “Bir parsel sırf vekâlet ücretine gitti. Aldığınız taşınmazların gelirlerini Silivri’ye harcamıyorsunuz ki. Bir dosyada 7 milyon vekalet ücreti ödediniz. Bu buharlaşmadır” ifadelerini kullandı.
CHP’DEN YANIT GELDİ
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Ender Unutan Ersözlü de Aşkın’ın eleştirilerine yanıt verdi. Ersözlü, “Bu paraların hizmet için kullanılmadığı ispatlansın” dedi.