Ünlü fenomen sırtını dövmeyle kaplatmak için anestezi aldı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Brezilyalı Otomobil Fenomeni Ricardo Godoi Dövme Yaptırırken Hayatını Kaybetti

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın ünlü otomobil fenomenlerinden biri olan Ricardo Godoi, sırtına dövme yaptırırken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da bir hastanede genel anestezi altında sırtına dövme yaptırmak isteyen Godoi’nin kalbi durdu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan otopsi raporuna göre, Godoi’nin ölüm nedeni “anestezi indüksiyonu, solunum durması ve kalp durması” olarak belirtildi. Ayrıca steroid kullanımının da ölümüne yol açtığı tespit edildi. Ancak ailesi, steroid kullanımını reddederek Godoi’nin uzun süredir bu tür maddeleri kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini iddia etti.

Olayı inceleyen polis memuru Aden Claus, “Godoi’nin ailesiyle yapılan görüşmede, yaklaşık beş aydır steroid kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini teyit ettik” dedi.

Dövme stüdyosu da olayla ilgili bir açıklama yaparak, işlemin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için özel bir hastane ve sertifikalı bir anestezi uzmanı ile anlaşıldığını belirtti. Yapılan kan testlerinin herhangi bir risk göstermediği vurgulandı.


Şans ve Ruh Burcunuzu Öğrenin! ‘Kısmet ve Niyet’ Yazarı Hakan Kırkoğlu Anlatıyor

Related Posts

Körfez’in Filistin ziyaretine işgalci engeli

Terör devleti İsrail, Suudi Arabistan öncülüğündeki Körfez ülkeleri dışişleri bakanları heyetinin işgal altındaki Batı Şeria’ya düzenleyeceği ziyarete izin vermeyeceğini açıkladı, Suudi heyetin ziyareti ertelediği duyuruldu.

İsrail’in aralıksız saldırıları nedeniyle Huzaa beldesi ‘felaket bölgesi’ ilan edildi

Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda yer alan Huzaa beldesi, İsrail ordusunun doğrudan ve sürekli saldırıları nedeniyle “tamamen felaket bölgesi” ilan edildi Huzaa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in devam eden …

Metro İstanbul’da ‘Gezi yıl dönümü’ ayarı: Taksim dahil bazı istasyonlar kullanılamayacak

Metro İstanbul’da ‘Gezi yıl dönümü’ ayarı: Taksim dahil bazı istasyonlar kullanılamayacak

Aile hekimine kabusu yaşattı, serbest bırakıldı

Kocaeli’de aile sağlığı merkezinde görevli bir doktor, evlilik için kan talebinde bulunan bir kişi tarafından darbedildi.

Bir ilde daha heyelan!

Kastamonu’da Cide-İnebolu kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Kastamonu’yu sağanak vurdu: Üretim durduruldu

Kastamonu’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.