Ülker Bisküvi’de (ULKER) Ali Ülker’in yerine geçecek isim belli oldu

Ülker Bisküvi’de Yeni İsimler Belli Oldu

Ülker Bisküvi (ULKER) şirketinde Ali Ülker’in yerine geçecek isim netleşti. Şirket, konuyla ilgili resmi açıklamayı KAP üzerinden yaptı.

Yapılan açıklamada, 28 Nisan 2025 tarihinde istifasını veren Ali Ülker’in Yönetim Kurulu Üyeliği görevinin tamamlanması için Mehmet Tütüncü’nün Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verildiği belirtildi. Tütüncü’nün atamasının ilk genel kurulda onaylanması planlanıyor.

Ayrıca, Şirket Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Bal’ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Yahya Ülker’in seçildiği bildirildi.

Related Posts

Kripto paralara MASAK düzenlemesi Resmî Gazete’de; çekim süresi ve limitler değişti

Kripto paralara MASAK düzenlemesi Resmî Gazete’de; çekim süresi ve limitler değişti

Finansal İstikrar Komitesi Toplandı: Finansal istikrarın önünde jeopolitik gerginlik engeli

Finansal İstikrar Komitesi, jeopolitik gerginliklerin azalmasıyla makro finansal istikrarın daha da güçleneceğini bildirdi.

Raporda faiz indirimindeki engel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 19 Haziran 2025 tarihli Para Politikası Kurulu toplantı özetini yayımladı. Raporda, petrol fiyatlarındaki yükseliş ve tarife artışlarının etkisiyle, merkez bankalarının indirim süreçlerinde temkinli yaklaşımlarını sürdüreceklerinin devam edeceği belirtildi.

Milyonların beklediği haberin ilk sinyali verildi

Konut kredisi, kredi kartı faizi, bireysel krediler, taşıt kredileri ve faizle ilgili tüm gelişmeler için indirim beklentisi güçlendi. Özellikle jeopolitik risklerin yaygınlaştığı bir dönemde politika faizini sabit tutan TCMB’nin önündeki engellerden biri de Orta Doğu’daki gelişmelerdi. Analistler ateşkes haberlerinin ardından milyonları etkileyeceği tahmin edilen faiz indirimi için engel kalmadığını öngörüyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yayımladı: Yurttaşın enflasyon beklentisi belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haziran ayı enflasyon beklentisi anketinin sonuçlarını paylaştı.

Trump çılgına döndü: Aptal, kalın kafalı

ABD Başkanı Donald Trump, Amerika Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ı yine hedef aldı. Faizlerin en az 2-3 puan düşürülmesi gerektiğini vurgulayan Trump, eleştirilerine bir yenisini daha ekledi.