Trump’ın yemin töreninde dağıtılan çantadan neler çıktı? İşte o liste…

ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Yemin Töreni Çantaları

ABD Başkanı Donald Trump‘ın 20 Ocak’taki yemin töreninde VIP konuklara özel olarak hazırlanan hediye çantaları, teknoloji uzmanı Kenny Manta tarafından incelendi. Manta, çantadaki çeşitli hediyeleri merakla X platformunda paylaştı.

Manta, çantanın içinde bulunan hediyeler arasında sıradan olanları olduğu kadar ilginç ve tuhaf bulduklarını da belirtti.

İŞTE O ÇANTADAN ÇIKAN DİKKAT ÇEKEN HEDİYELER:

  • Diyet Kola:

Trump’ın favori içeceği olan Diyet Kola, hediye çantasına eklendi.

  • Battaniye ve havlu:

Manta, çıkan battaniye ve havluyu “Amerika’nın, yıllar süren karanlığın ardından vücudumu ısıtarak sağladığı rahatlık ve güveni hissettiren güzel bir hediye” olarak tanımladı.

  • Rozetler:

Manta, çıkan iki rozeti heyecanla paylaştı ve “Her yerde takacağım, şimdiden kazağıma taktım bile” dedi.

  • Trump ve Vance’in portreleri:

Hediye çantasından çıkan ilginç eşyalardan biri ABD Başkanı Donald Trump ve Başkan Yardımcısı JD Vance’in portreleriydi.

  • Mektup:

Hediye çantasında Trump’ın politikaları ve gelecek vizyonuna dair yazılmış propaganda mektupları da yer aldı.

  • Termos Kupa:

Siyah termos, çay, kahve ya da soğuk içecek molaları için kullanışlı bir hediye olarak nitelendirildi.

  • Losyon, dudak kremi ve el dezenfektanı:

Çantadaki losyon, dudak kremi ve el dezenfektanı, pandeminin etkilerini taşımasıyla dikkat çekti.

  • El ısıtıcıları:

En ilginç hediye ise bir çift el ısıtıcıydı. Manta, “Donald Trump’ın ellerini sıkmanın nasıl bir his olduğunu hissetmem için bir çift el ısıtıcı” şeklinde yorumladı.

  • Çanta

Bütün hediyeleri taşımak için gerekli olan çanta da unutulmadı. Manta, çantayı değerlendirirken, “Bu çantayı daha iyi yapacak tek şey, içinde birkaç $Trump madeni parası bulmak olurdu” diye espri yaptı.

Related Posts

Kayseri’de Rütbe ve Ödül Töreni Düzenlendi

Kayseri’de düzenlenen törende 49 personel terfi etti, 351’ine başarı belgeleri verildi.

Aydın’da Bıçaklı Kavga: 1 Ağır Yaralı

Aydın’da çıkan bıçaklı kavgada E.Ö. ağır yaralandı, polis şüpheliyi arıyor.

Bursaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Bursaspor, antrenmanında dayanıklılık çalışmaları ve geniş alan oyunları gerçekleştirdi.

LGS’de Tam Puan Alan Öğrenciye Tebrik

Tam puan alan Amil Enes Korkmaz, Niksar Belediye Başkanı’nı ziyaret etti ve ödüllendirildi.

Isparta’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Isparta’da yapılan uyuşturucu operasyonunda çeşitli maddeler ve silah ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

Göztepe’nin Yeni Transferi Arda Okan Kurtulan Göze Girdi

Slovenya’da kamp yapan Göztepe, Arda Okan Kurtulan ile savunma ve hücumda güçlü bir katkı sağladı.