Selçuk Bayraktar’ın ‘bayıldığı’ dizi

Selçuk Bayraktar, Hayran Olduğu Dizi “Gassal” Hakkında Konuştu

TRT’nin Tabii platformunda yayınlanan Sümeyye Karaarslan’ın senaryosunu yazdığı “Gassal” adlı dizide Ahmet Kural ve Sibel Aytan başrollerde yer alıyor. Dizinin dijital platformda gösterilmesi, sosyal medyada çok konuşuluyor ve reklam afişleriyle dikkat çekiyor. Ünlü isim Selçuk Bayraktar da bu ilgi çeken dizi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gassal dizisini tüm sezonu soluksuz izledim. Bu dizi dram, komedi ve hayatın ta kendisi… Muhteşem bir senaryo, harika bir oyunculuk ve elbette unutulmaz müzikler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Gassal” Dizisinin Hikayesi

Genç bir adam olan Baki, kimsesiz insanların cenazelerini yıkayarak geçimini sağlar. Ancak bir süre sonra, kendi hayatını değiştirmeye karar verir ve sosyal bir hayat sürmeye başlar. Bu süreçte yaşadığı deneyimlerle, hayatın anlamını sorgular ve geçmişindeki acı dolu anılarla yüzleşir. Baki, bu süreçte ölüm korkusuyla yüzleşir ve kendini bulma yolculuğuna çıkar.

“Gassal” Dizisinin Oyuncuları

21 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan dizi, 10 bölümden oluşmaktadır. Başrollerde şu oyuncular yer almaktadır:

  • Ahmet Kural – Baki
  • Erdal Cindoruk – Aziz
  • Sibel Aytan – Elif
  • Muharrem Türkseven – Ahmet
  • Ezgi Özyürekoğlu – Neslihan
  • Serkan Ercan – Nazım
  • Ferhan Vural – Nadir
  • Demir Karahan – Hüseyin

“Gassal” dizisi, Odatv’ye verdiği röportajla herkesi şaşırttı. Merakla beklenen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Related Posts

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü,1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Ali Şahin (22) ile yanındaki Umut Cırban (19) öldü, Ali Özsan ise yaralandı.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Finlandiya’ya ait bir savaş uçağı düştü

Finlandiya Savunma Kuvvetleri, ülkenin kuzeyinde bir F/A-18 Hornet savaş uçağının düştüğünü duyurdu.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Sivas’ta vahşet: İki kardeş evde boğazları kesilmiş halde ölü bulundu

Sivas’ta anneleriyle yaşayan Umutcan (22) ve Melisa Şimşek (16) kardeşler evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Kesici aletle öldürülen iki kardeşten Melisa Şimşek’in ellerinin de arkadan bağlı olduğu belirlenirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Dışişleri Bakanlığı: Uluslararası toplumun İsrail’in pervasız saldırganlığına sessiz kalmaması küresel barışın gereğidir

İsrail’in Suriye, Lübnan ve Yemen’e yönelik saldırıları hakkında Dışişleri Bakanlığı açıklamada bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir