Özgür Özel’den Yangın Faciası Açıklamaları: ‘Utanç Duydum’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Yangın Sonrası İncelemelerde Bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yaşanan yangın faciasının ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Otelin bulunduğu bölgede basın açıklaması yapan Özel, konunun adım adım takipçisi olacaklarını vurgulayarak, acil önlemlerin alınması gerektiğini belirtti. “Bu acıya saygı göstermeliyiz, yanlış ifadelerden kaçınmalıyız” diyen Özel, dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.

Uygunluk Belgeleri ve Denetimler

Özel, açıklamasında söz konusu otelin 2007 yılında yapıldığında aldığı uygunluk belgesine de değindi. Belediyenin bu belgeyi vermesini sorgulayan Özel, konunun araştırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca bakanlık denetimlerinde yangın önlemlerine dair eksikliklerin tespit edilmemesine de dikkat çekti.

  • Özel, “Bu konuları daha sonra detaylı şekilde ele alacağız. Öncelik cenazelerin defin işlemlerinde olmalı. Ancak sorumsuz açıklamalardan kaçınmalıyız” dedi.
  • Özel, “Hepimiz için utanç verici olan bu durumun sorumluları en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Haber: Samet ÖKSÜZ-Muhammet BAYRAM/BOLU

Related Posts

Varna Teknik Üniversitesi’nde korkutan yangın

Varna Teknik Üniversitesi’nin depo bölümünde başlayan ve sebebi henüz tespit edilemeyen yangın kısa sürede çatıyı sardı. Olay yerine hızla intikal eden beş itfaiye aracı, alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor. Yangının nedeni henüz …

Trabzon’da Harmantepe şehitleri anıldı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde, 109 yıl önce kentin işgali sırasında Harmantepe mevkisinde Rus kuvvetlerinin Karadeniz’e ilerleyişini durdurmak için şehit olan 157 asker için anma töreni düzenlendi.

Narin cinayetinin seyrini değiştirecek rapor Hindistan’dan

Narin Güran cinayetine ilişkin tutuklanan amca Salim Güran’ın avukatı tarafından Yargıtay’a sunulan Hindistan merkezli adli bilişim firmasının raporunda, Narin Güran’ın Nevzat Bahtiyar’ın evinin yakınında kaçırıldığı, Arif Güran’ın evine hiç ulaşmadığı öne sürüldü.

Bursa’da patlama: Yaralılar var

Bursa’da doğal gaz kaynaklı meydana gelen patlama sonucu 4 kişi yaralandı.

CHP’li isimden çarpıcı iddia: Eski bakan yardımcısı 8 ayrı yerden maaş alıyormuş!

CHP’li Akay, eski Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay’ın 8 ayrı şirkette yönetim kurulu üyesi olduğunu iddia etti.

Motosikletiyle ağaca çarptı, hayatını kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesinde motosikletin ağaca çarpması sonucu sürücü Cemil K. yaşamını yitirdi.