Manisa’da Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 2 şahsın ev ve iş yerlerine yapılan eş zamanlı operasyonlarda ruhsatsız tabancalar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğrr şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Bir istihbaratı değerlendiren Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerince yapılan saha araştırmalarında bazı şahısların ev ve işyerlerinde ruhsatsız silah bulundurdukları öğrenildi.

Adli makamlardan alınan arama kararının ardından Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 12 Şubat Çarşamba günü Ö.S. ve C.Y. adlı şahısların ev ve işyerlerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Yapılan arama sonucunda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 86 adet muhtelif çapta tabanca fişeği, 145 gram kubar esrar, 35 kök kenevir bitkisi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet muşta, 1 adet bıçak, 2 adet cep telefonu ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; C.Y. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheli Ö.S. ise tutuklanarak Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. – MANİSA

Related Posts

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü,1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Ali Şahin (22) ile yanındaki Umut Cırban (19) öldü, Ali Özsan ise yaralandı.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Finlandiya’ya ait bir savaş uçağı düştü

Finlandiya Savunma Kuvvetleri, ülkenin kuzeyinde bir F/A-18 Hornet savaş uçağının düştüğünü duyurdu.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Sivas’ta vahşet: İki kardeş evde boğazları kesilmiş halde ölü bulundu

Sivas’ta anneleriyle yaşayan Umutcan (22) ve Melisa Şimşek (16) kardeşler evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Kesici aletle öldürülen iki kardeşten Melisa Şimşek’in ellerinin de arkadan bağlı olduğu belirlenirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Dışişleri Bakanlığı: Uluslararası toplumun İsrail’in pervasız saldırganlığına sessiz kalmaması küresel barışın gereğidir

İsrail’in Suriye, Lübnan ve Yemen’e yönelik saldırıları hakkında Dışişleri Bakanlığı açıklamada bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir