Gaziosmanpaşa’da feci kaza! İETT otobüsünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Gaziosmanpaşa’da Yaya Geçidinde Otobüs Kazası: Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul Gaziosmanpaşa’da meydana gelen üzücü olayda, Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde 21 Ocak günü saat 09.20 sıralarında bir kadın hayatını kaybetti. Nergül Taşgöz adlı kadın, yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışırken, Edirnekapı-Gaziosmanpaşa seferini yapan İETT otobüsüyle çarpıştı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın etkisiyle yola savrulan Nergül Taşgöz, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Vefadin K., çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı ve polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yaşanan bu feci kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan kadına İETT otobüsünün çarpması ve kadının yola savrulma anları net bir şekilde görülüyor.

Related Posts

Srebrenitsa Soykırımı anısına yapılan “Barış Yürüyüşü” başladı

1995’te Bosna Hersek’te gerçekleşen olayda 8 bin 372 sivil hayatını kaybetmişti

Hande Fırat: Terörsüz Türkiye sürecinin en kritik 48 saati perşembe ve cuma yaşanacak

Gazeteci Hande Fırat Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir döneme girildiğini yazdı. Fırat, “En kritik 48 saati ise hafta sonuna doğru yani perşembe ve cuma günleri yaşanacak” dedi.

Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül aylık gelirini açıkladı, salon karıştı

78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasına ilişkin dava başladı. Yanan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, duruşmada aylık gelirini açıklamasının ardından salon bir anda karıştı.

CHP’den Özgür Özel’e soruşturma açılmasına tepki: Soruşturma açacağınıza yüreğiniz varsa getirin sandığı

CHP’den Özgür Özel’e soruşturma açılmasına tepki: Soruşturma açacağınıza yüreğiniz varsa getirin sandığı

Özgür Özel’den AKP ve MHP seçmenine çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, AKP ve MHP seçmenine seslenerek, “Ben bu kötülükten AKP ve MHP’nin, Anadolu’nun pırıl pırıl insanları olan seçmenlerinin vicdanına sığınırım” dedi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Çamlıca Kulesi’ne benzer verici kuleler 30 şehre kurulacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çamlıca ve Çanakkale’deki verici kule modellerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını açıkladı. ’30 İl Ortak Kule Altyapısı Projesi’ kapsamında, Çamlıca Kulesi’ne benzer televizyon ve radyo verici kulelerinin 30 büyükşehirde inşa edileceği belirtildi.