Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Başlangıçlar Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Bir Başlangıç Kapısı Açtı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem sonrası gerçekleştirilen konut teslimlerinin, Malatya halkı için yeni bir başlangıcın kapılarını araladığını belirten Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen bu süreç, Malatya’nın çehresini değiştiren önemli projelere imza atıldı” dedi.

Malatya’daki altyapı yatırımları ve şehirdeki büyük dönüşüme de dikkat çeken Ölmeztoprak, “Malatya, 2020 deki Elazığ depreminden sonra büyük bir dönüşüm sürecine girdi. Şehrimize kazandırılan projeler, Malatya’nın geleceğine önemli yatırımlar olarak tarihe geçmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldığını hatırlatan Ölmeztoprak, kongreye yoğun katılım gösteren Malatyalılara teşekkür ederek, “Bu yeni dönemde, Malatya’mıza değer katacak çalışmalara ve güçlü bir birlikteliğe vesile olacağına inanıyoruz” diye konuştu – MALATYA

Related Posts

Özgür Özel’den AKP ve MHP seçmenine çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, AKP ve MHP seçmenine seslenerek, “Ben bu kötülükten AKP ve MHP’nin, Anadolu’nun pırıl pırıl insanları olan seçmenlerinin vicdanına sığınırım” dedi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Çamlıca Kulesi’ne benzer verici kuleler 30 şehre kurulacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çamlıca ve Çanakkale’deki verici kule modellerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını açıkladı. ’30 İl Ortak Kule Altyapısı Projesi’ kapsamında, Çamlıca Kulesi’ne benzer televizyon ve radyo verici kulelerinin 30 büyükşehirde inşa edileceği belirtildi.

Motosikletli şüphelinin valizinden kilolarca uyuşturucu çıktı

Yalova’da polis ekiplerinin durdurduğu motosikletin sürücüsü A.E.’nin valizinde, 3 kilo 750 gram skunk ele geçirildi.

Trump işi gücü bıraktı: TikTok için Çin’e gidiyor

Trump, TikTok’un satışına ilişkin Çin’le ön anlaşmaya varıldığını açıkladı. Pazartesi ya da Salı günü görüşmelere başlayacağını söyleyen Trump, “Anlaşma hem Çin hem bizim için iyi” dedi.

CHP’li Antalya, Adıyaman ve Adana büyükşehir belediyelerine operasyon… CHP’li Şahbaz’dan iktidara ‘cunta’ mesajı: ‘Darbenin yeni ve ağır bir dalgası!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP’li belediyelere yönelik son operasyon ve gözaltılara tepki göstererek, “Bütün bunlar, ülkeye çöken sarayın 19 Mart cuntacıları ile gerçekleştirdiği devam eden darbenin yeni ve ağır bir dalgası. Ama sizin cuntanıza teslim olmuyoruz. Darbenin karşısında, Belediye Başkanlarımızın, halkımızın iradesinin yanındayız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nda yangınlarla ilgili dikkat çeken paylaşım

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çıkan orman yangınları ile mücadele eden İtfaiye ekiplerine dikkat çektiği bir paylaşım yaptı