Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız

ANTALYA (İGFA) – AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya 8’inci Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Gündeme ilişkin mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 78 canın yitirildiği Bolu Kartalkaya’daki facia gibi trajedilerin bir daha yaşanmaması adına gereken her türlü adımın atılmasını sağlayacaklarının altını çizdi.

“Sorumluluğu olan kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kimin eksiği, hatası, ihmali veya kusuru varsa hepsinden hesap sorulmasını temin edeceğiz. Mevzuatla ilgili bir problem varsa Gazi Meclisimizin de desteğiyle çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Küresel ve bölgesel dengelerin yeni baştan kurulduğu şu kritik dönemde, Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi kaçıracak tek bir fırsatı, heba edecek tek bir potansiyeli yoktur.” dedi.

Öte yandan bugün TÜİK’in açıkladığı 2024 yılının son çeyrek raporu ve istatistiklerine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2024 yılı hedeflerimizin de ötesine geçtik. Turist sayısı 62,3 milyon kişi, turizm gelirlerimiz ise 61,1 milyar dolar oldu” dedi.

Related Posts

SÖZCÜ TV’nin karartıldığı 2. gün: ‘SIlah bırakma’ adı altında neler oluyor?

Siyasetçi Oktay Vural, PKK ve uzantılarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural, silah bırakma süreci ve bu konunun perde arkasında yaşananları Serap Belovacıklı’ya anlattı.

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.

Bu marka krakerler geri çağrılıyor: Etikette büyük hata

Amerika Birleşik Devletleri’nde, popüler atıştırmalık markası Ritz’in fıstık ezmeli krakerleri yanlış ambalajlama nedeniyle ülke genelinde acil olarak geri çağrıldı.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

Şaibede çember daralıyor

Yeni Şafak Gazetesi’nin 9 Temmuz 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… 42 ilde 221 üretici pazarı hizmette Aracıyı ortadan kaldırarak üreticinin doğrudan tüketiciyle buluştuğu üretici pazarlarının sayısı artıyor. 43 ildeki …