CHP’li belediye başkanına saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Üç gün önce sahilde halk plajı yapım çalışmalarını denetlerken üç kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Başkan Çervatoğlu’na saldıran M.A.Ö.’nün, olaydan kısa süre önce yanında bulunan iki kişiyle belediye binasına giderek Çervatoğlu ile görüşmek istedikleri anlar kayıtlara yansıdı.

Görüntülerde M.A.Ö. ve beraberindeki iki kişinin araçla belediye önüne geldiği, aracı park ettikten sonra hızlıca başkanlık makamına çıktıkları görülüyor. Belediye sekreteriyle kısa bir konuşma yapan zanlılar, ardından binadan ayrılarak araçlarına binip uzaklaşıyor.

“PLANLI BİR SALDIRI”

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Başkan Çervatoğlu, şunları söyledi:

“Ortaya çıkan bu görüntüler, saldırının planlı olduğu kuşkularını artırıyor. Kamera kayıtlarından da görüldüğü gibi bu şahısların geliş amacı sadece konuşmak değil. Eğer dertleri konuşmak olsaydı konuşurlardı, saldırmazlardı. Bu görüntüler gösteriyor ki bu ülkede hiçbir insanın yaşamı güvende değil. Saldırganların cezalandırılmadığı ve cezasızlık algısının giderek meşru hale geldiği bir ortamda yaşıyoruz. Sıradan gerekçelerle onlarca yol arkadaşımız hapishanelerdeyken saldırganlar ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor. Biz, hak, hukuk ve adalet mücadelesinden, her türlü saldırıya rağmen, bir adım geri atmayacağız.”

Related Posts

Medyada ‘tane’ polemiği

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in şehitlerden “tane” diye söz etmesini eleştirerek bunun dil yanlışlığı olduğunu vurguladı.

Yurdagül: Terörsüz Türkiye ile millet kazanacak

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Terörsüz Türkiye ile, ya bu millet kazanacak ya da milletin düşmanları kaybedecek” dedi.

Osman Aşkın Bak: ‘Terörsüz Türkiye’ Süreci Önemli

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinin Diyarbakır’da anlatılacağını belirtti.

JD Vance Rusya-Ukrayna barışını yorumladı: “İki taraf da mutlu olmayacak”

ABD Başkan Yardımcısı Vance, Rusya ile Ukrayna arasında yapılacak olası bir barış anlaşmasının her iki tarafı da memnun etmeyeceğini, uzlaşmanın Moskova ve Kiev’i “mutsuz” bırakacağını söyledi.

Balıkesir’deki depremde yıkılan bina ile ilgili vahim iddia

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın kolonlarının kesildiği iddia edildi.

3,5 milyar TL’lik kokain ele geçirildi

ABD Sahil Güvenlik’e ait Escanaba gemisinin mürettebatı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Pasifik Bölgesi Taktik Kolluk Ekibi ile Sahil Güvenlik Helikopter Engelleme Taktik Filosu yer aldı. Buna göre bahsi geçen ekipler tarafından Pasifik …