Bilgi Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Bilecik’te Gönül Sofraları İftarı

Bilecik'te düzenlenen iftar programında birlik ve beraberlik vurgulandı, sosyal bağlar güçlendirildi.

Bilecik’te ‘Gönül Sofraları’ İftar Programıyla Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı

Ramazan ayının manevi atmosferi, Bilecik’te düzenlenen ‘Gönül Sofraları’ iftar programıyla bir kez daha ön plana çıktı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, şehrin yerel basın temsilcileri ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri buluşturuldu. Yemek organizasyonu, toplumun çeşitli kesimlerini aynı masada bir araya getirerek gönül bağlarını güçlendirmeyi hedefledi.

İftar programı esnasında konuşan Serkan Yıldırım, Ramazan ayının manevi değerine vurgu yaparak, “Bu sofralar birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde yansıtıyor. Amacımız toplumumuzun her kesimiyle dayanışmayı artırmak” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan yerel basın mensupları ve STK temsilcileri, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tip buluşmaların şehirdeki sosyal bağları güçlendirdiğine dikkat çektiler. – BİLECİK