Başkan Özcan’dan yanıt gecikmedi! Hodri meydan





Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan Adalet Bakanı’na Yanıt

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan Adalet Bakanı’na Yanıt

BOLU (İGFA) – Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldığını Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurmuştu.

Başkan Özcan, hakkındaki soruşturma kararıyla ilgili sosyal medya hesabından yanıt verdi.

“Adalet Bakanı ortada suç arıyorsa terörist başını öven ve meclise davet edenlerle ilgili de soruşturma açsın” diyen Özcan “Hodri meydan” dedi.

Tweet’e Gitmek İçin Tıklayınız

Kendisinin söz vererek yaptığını ve bundan dolayı da pişman olmadığını söyleyen Başkan Özcan, “Ben Türk Milleti’nin menfaatlerini korumaktan başka bir suç işlemedim. Evet, bunları yaptım, sonuç aldım. Şu anda Bolu’da bir avuç Suriyeli ve Iraklı kaldı. Yaptıklarımdan sonra Bolu’da çocuklar parka ve okullarına korkusuzca gidebiliyor. Bolulu kadınlarımız ve kızlarımız sığınmacı tacizine uğramıyor. Hiçbir esnafımız sığınmacı çeteler benden haraç ister mi? korkusu yaşamıyor” ifadelerini kullandı.


Related Posts

CHP’den Özgür Özel’e soruşturma açılmasına tepki: Soruşturma açacağınıza yüreğiniz varsa getirin sandığı

CHP’den Özgür Özel’e soruşturma açılmasına tepki: Soruşturma açacağınıza yüreğiniz varsa getirin sandığı

Özgür Özel’den AKP ve MHP seçmenine çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, AKP ve MHP seçmenine seslenerek, “Ben bu kötülükten AKP ve MHP’nin, Anadolu’nun pırıl pırıl insanları olan seçmenlerinin vicdanına sığınırım” dedi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Çamlıca Kulesi’ne benzer verici kuleler 30 şehre kurulacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çamlıca ve Çanakkale’deki verici kule modellerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını açıkladı. ’30 İl Ortak Kule Altyapısı Projesi’ kapsamında, Çamlıca Kulesi’ne benzer televizyon ve radyo verici kulelerinin 30 büyükşehirde inşa edileceği belirtildi.

Motosikletli şüphelinin valizinden kilolarca uyuşturucu çıktı

Yalova’da polis ekiplerinin durdurduğu motosikletin sürücüsü A.E.’nin valizinde, 3 kilo 750 gram skunk ele geçirildi.

Trump işi gücü bıraktı: TikTok için Çin’e gidiyor

Trump, TikTok’un satışına ilişkin Çin’le ön anlaşmaya varıldığını açıkladı. Pazartesi ya da Salı günü görüşmelere başlayacağını söyleyen Trump, “Anlaşma hem Çin hem bizim için iyi” dedi.

CHP’li Antalya, Adıyaman ve Adana büyükşehir belediyelerine operasyon… CHP’li Şahbaz’dan iktidara ‘cunta’ mesajı: ‘Darbenin yeni ve ağır bir dalgası!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP’li belediyelere yönelik son operasyon ve gözaltılara tepki göstererek, “Bütün bunlar, ülkeye çöken sarayın 19 Mart cuntacıları ile gerçekleştirdiği devam eden darbenin yeni ve ağır bir dalgası. Ama sizin cuntanıza teslim olmuyoruz. Darbenin karşısında, Belediye Başkanlarımızın, halkımızın iradesinin yanındayız” ifadelerini kullandı.