Balıkesir’deki depremde yıkılan binanın enkazı kaldırılıyor

Balıkesir Sıdırgı’da meydana gelen 6,1’lik depremin ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Camikebir Mahallesi’nde kaymakamlığın karşısında bulunan ve depremde yıkılan 3 katlı binada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri ile inşaat mühendislerinden oluşan bir heyet tarafından inceleme yapıldı.

Binanın enkazındaki kiriş ve kolonlardan karot numunelerinin alınmasının ardından enkazın kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Enkazda kurtarılanlar arasında bulunan 81 yaşındaki Nihat Önbaş, sağlık görevlilerince kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Ekipler, binanın enkazından çıkan molozları iş makineleriyle kamyonlara yüklendi.

Related Posts

Herkes unutur Odatv unutmaz… ABD’nin verdiği söz: Barack’a hatırlatalım

Türkiye, PKK’nin silah bırakmasını tartışıyor. ABD, Mayıs 2017’de IŞİD ile savaştığı gerekçesiyle YPG’yi silahlandırmış verilen silahların ayrıntısının Türkiye ile paylaşacağını bildirmişti. ABD’li Büyükelçi Barack YPG’nin PKK ile bağlantısını kabul etti ancak bu konudaki sessizlik sürüyor.

Beyoğlu’nda Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

Beyoğlu’nda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Düzce’de Trafik Denetiminde Ceza Yağdı

Düzce’de yapılan denetimlerde 6.848 sürücü kontrol edildi, 1.523 sürücüye ceza kesildi.

İş bırakma kapıda: Hava trafiğini durdurmaya hazırlanıyorlar

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası(BTS)’de örgütlü havacılık personeli, Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ)’nin Eurocontrol gelirlerini adaletsiz dağıtmasına tepkili… “Hak gaspı kabul edilemez” diyen BTS düzenleme yapılmaması halinde uluslararası sendikalarla ortaklaşa iş bırakacak.

Bir günde ülke kurdu: 50 yıldır ayakta, anayasası, ordusu ve sınır güvenliği var

Mevcut şartlarından sıkılan herkesin aklına en az bir kez bile olsa gelmiştir: “Kendi ülkem olsa…” 15 yaşında bu fikirden yola çıkıp ülke kurdu; şimdilerinde 65’ine merdiven dayasa da ‘mikroulus’u varlığına devam ediyor: Molosya Cumhuriyeti…

Babacan’dan Erdoğan’a: Geç de olsa farkına varmışsınız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çevrimiçi kumar ve bahis bağımlılığı ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.