Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bafra’da Tır ile traktör çarpıştı: 2 Yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde tır ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

CHP’li Tanrıkulu: Yargı takvimsel olarak AKP’nin gündemine göre hareket ediyor

Tanrıkulu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yapılan operasyonun haberi birkaç gün önce ‘Sadece İstanbul değil, başka iller de var’ sözleriyle verilmişti.” düşüncesini dile getirdi.

Manisa Akhisar’daki yangın nedeniyle 8 mahalle daha tahliye edildi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 8 mahalle daha tahliye edildi.

Bankta oturur halde ölü bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi’nde bulunan Ali Peçen Zeytin Parkı’nda bu sabah saat 08.30 sıralarında bir kişi, bank üzerinde hareketsiz halde bulundu.

Meksika’da krematoryum krizi: 383 ceset bulundu

Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde 6 cenazeevine hizmet veren bir krematoryumda 383 ceset ele geçirildi. Krematoryum kapatılırken, sahibi ve 1 çalışanı da tutuklandı.

ABD’de uçak kazası: Havalandıktan dakikalar sonra yere çakıldı

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçak havalandıktan dakikalar sonra düştü. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.