Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu: Yargı takvimsel olarak AKP’nin gündemine göre hareket ediyor

Tanrıkulu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yapılan operasyonun haberi birkaç gün önce ‘Sadece İstanbul değil, başka iller de var’ sözleriyle verilmişti.” düşüncesini dile getirdi.

Manisa Akhisar’daki yangın nedeniyle 8 mahalle daha tahliye edildi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 8 mahalle daha tahliye edildi.

Bankta oturur halde ölü bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi’nde bulunan Ali Peçen Zeytin Parkı’nda bu sabah saat 08.30 sıralarında bir kişi, bank üzerinde hareketsiz halde bulundu.

Meksika’da krematoryum krizi: 383 ceset bulundu

Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde 6 cenazeevine hizmet veren bir krematoryumda 383 ceset ele geçirildi. Krematoryum kapatılırken, sahibi ve 1 çalışanı da tutuklandı.

ABD’de uçak kazası: Havalandıktan dakikalar sonra yere çakıldı

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçak havalandıktan dakikalar sonra düştü. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ünlü içecek acilen raflardan kaldırılıyor: Kutularında patlama riski ortaya çıktı

ABD’de ünlü bir içecek markası, aşırı basınç nedeniyle patlama riski taşıyan on binlerce kutu ürünü piyasadan çekme kararı aldı. Raflardan acilen kaldırılan kokteyl, tüm ülkede satılmıştı…