Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Erciyes 38 FK, Türk Metal 1963 SK ile Eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Erciyes 38 FK, Türk Metal 1963 SK ile rakip oldu.

65 Yıl Sonra Bulundu: Dennis Bell’in Kalıntıları

1959’da Antarktika’da kaybolan Dennis Bell’in kemikleri, 65 yıl sonra eriyen buzulda bulundu.

İddia: Trump Kiev’in füzeleri kullanmasını önlüyor

ABD basını, Ukrayna’nın Washington’dan aldığı uzun menzilli füzeleri Rusya’da kullanmasını Pentagon’un engellediğini yazdı. Habere göre Savunma Bakanlığı’nın amacı barış ihtimalinden uzaklaşmamak.

Suriye’deki seçimler Süveyda, Haseke ve Rakka’da ertelendi

Suriye ‘de eylül ayında yapılması planlanan ilk parlamento seçimlerinin Süveyda, Haseke ve Rakka vilayetlerinde “güvenli bir ortam sağlanana kadar” erteleneceği açıklandı.

Darısı Türkiye’nin başına! Kitaplarda KDV kalkıyor

Danimarka, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla önemli bir kültürel reforma imza atıyor. Hükümet, kitaplara uygulanan yüzde 25 oranındaki Katma Değer Vergisi’ni (KDV) kaldıracağını açıkladı. Kararın, ülke genelinde azalan okuma alışkanlığına karşı atılmış güçlü bir adım olması hedefleniyor.

AKP’li Çelebi mavi bere giyerek ‘Terörsüz Türkiye’yi anlattı

AKP milletvekili Mehmet Ali Çelebi, iktidarın “Terörsüz Türkiye” adıyla yürüttüğü yeni süreçle ilgili konuşmasında komando beresi taktı. Çelebi’nin görüntüleri sosyal medyada tepkiye neden oldu.