Ordu’da sokak köpeklerinden kaçan motosikletli yayaya çarptı

Kaza, Yeni Mahalle İsmet Paşa Caddesi üzerinde 23 Mart tarihi gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enes Akdeniz’in kullandığı 52 AFY 986 plakalı motosiklet trafiğe kapalı caddeye girdi. Bir süre caddede ilerleyen motosiklet, köpeklerin kovalamasının ardından yolda yürüyen yayaların üzerine gitti. Bu esnada caddede yürüyen Ercan Uzunlar’a (61) çarptı. Uzunlar ve motosiklet sürücüsü caddede savruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaya Ercan Uzunlar ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsü de yaralandı.

Uzunlar, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne, Enes Akdeniz ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada motosiklet sürücüsünün “trafik kuralını ihlal ettiği” kanaatine varıldı. Ağır yaralı olan Ercan Uzunlar’ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Related Posts

Instagram’dan Alman siyasetine darbe

Sosyal medya platformu Instagram, son dönemde özellikle siyasi kuruluşların hesaplarını sebepsiz yere kapatarak tepkileri üzerine çekiyor. Almanya’daki Yeşiller Partisi Gençlik Kolları, Sol Parti ve Hümanist Parti’nin resmi hesapları, herhangi bir …

Sarıyer’de garaj kundakladı; 1 kişiyi yaraladı!

Sarıyer’de Recep Y. (32) binanın garajını ateşe verdi. Garajdaki motosiklet kullanılamaz hale gelirken, kaçan şüpheli yoldan geçen 1 kişiyi de sopayla yaraladı. Ardından bir aracın aynasını kıran şüpheli bir motokuryenin de motosikletini gasbetti.Şüpheli Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Recep Y.’nin poliste 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İstanbul’a bunaltıcı sıcaklıkların geleceği tarih belli oldu!

İstanbul’da yaz mevsiminin ilk bunaltan sıcaklarının çarşamba günü yaşanması bekleniyor. Kentte termometreler 35 dereceyi görecek.

BM Genel Sekreteri Guterres: “Bu çatışma kontrolden çıkmak üzere”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun babasına ait arazisinde yeni arama

Cumhuriyet savcısı nezaretinde metal detektörüyle arama yapılıyor.

Rekor katılım bekleniyor: İstanbul’da tarihi zirve

İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail ile İran arasındaki artan gerilim gündemiyle İstanbul’da toplanıyor. Zirvede 40’tan fazla ülkenin dışişleri bakanı yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda tarihi düzeyde bir katılım bekleniyor.