Erzincan’da havadan ceza yağdı

Ramazan Bayramı tatilinin dönüş sürecinde trafik kazalarını önlemek ve can kayıplarını en aza indirmek amacıyla, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi ve bağlantı yollarındaki pek çok kavşakta drone destekli kırmızı ışık kontrolleri yaptı. Havadan drone ile gerçekleştirilen denetimlerde, trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen sürücülere cezai işlem uygulandı.

Trafik ekipleri, sürücülere “Kendi hayatınızı ve başkalarının hayatını riske atmak istemiyorsanız kırmızı ışıkta durun” uyarısında bulundu.

Related Posts

Boşanma sürecindeki Güzide Duran, Fikret Orman’la Bodrum’da yakalandı

2008 yılında Adnan Aksoy ile evlenen ünlü manken Güzide Duran, eşinin açtığı ihanet temelli boşanma davası devam ederken özel hayatıyla gündemde. Geçtiğimiz hafta Fikret Orman ile Arnavutköy’de bir restoranda baş başa yemek yerken görüntülenen Duran, bu kez Bodrum’da Orman’la pasaport işlemleri sırasında objektiflere yansıdı.

Meclis’in yanında zeytin nöbeti tutan köylülerden destek çağrısı

Zeytinlik alanların madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifinin geri çekilmesi talebiyle eylem yapan köylüler, TBMM’nin yakınında “zeytin nöbeti” tutuyor. Eyleme katılan Ayişe Günay, “Vatan gidiyor, toprak talan ediliyor. Bizim başka gidecek yerimiz yok. Yarın Ankara’da saat 11.00’de bütün köylülerimizi, vatandaşlarımızı Cemal Süreya Parkı’na bekliyoruz” dedi.

Bekir Bozdağ’dan yeni anayasa formülü: ‘İlk kez burada söyleyeceğim’

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’un yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. Bozdağ, “Benim bu uzlaşma zorluğunu aşmak için bir formül önerim var, ilk kez burada söyleyeceğim. Uzlaşılamayan maddeleri hiçbir şeyine dokunmadan yeni anayasaya taşımak, uzlaşılan maddeleri de buna ilave etmek” dedi.

Trump: Suikast girişiminde olmaması gereken hatalar yapıldı

ABD Başkanı Donald Trump, bir sene önce 13 Temmuz 2024’te suikast girişimine uğradı. Trump söz konusu girişime ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı.” dedi.

AKP, ‘kalp’ emojisiyle paylaştı: Emine Erdoğan, Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı

AKP, ‘kalp’ emojisiyle paylaştı: Emine Erdoğan, Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı

SÖZCÜ TV’nin karartıldığı 2. gün: ‘SIlah bırakma’ adı altında neler oluyor?

Siyasetçi Oktay Vural, PKK ve uzantılarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural, silah bırakma süreci ve bu konunun perde arkasında yaşananları Serap Belovacıklı’ya anlattı.