Başı dertte: Carlo Ancelotti hakim karşısına çıktı!

Madrid İl Mahkemesinde görülen davaya Ancelotti, eşi Mariann Barrena ile oğlu ve aynı zamanda Real Madrid yardımcı antrenörü olan Davide Ancelotti’nin eşliğinde geldi.

Basının büyük ilgili gösterdiği dava öncesinde mahkemeye girerken kısa bir açıklama yapan Carlo Ancelotti, şimdiye kadar olduğu gibi suçsuzluğunu savunup anlaşmak için değil, ifadesini vermek için geldiğini kaydetti.

Ancelotti, Real Madrid’deki ilk döneminde 2014’te 386 bin 361 Euro, 2015’te 675 bin 718 Euro olmak üzere toplamda 1 milyon 62 bin Euro vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Savcılık, İtalyan teknik direktör için 4 yıl 9 ay hapis cezası ile vergi borcunun vergi dairesi tarafından haciz yoluyla tahsil edilmesini, cezalarla birlikte toplamda 3 milyon 186 bin 237 Euro ödemesini talep ediyor.

Carlo Ancelotti, şimdiye kadar hakkındaki iddiaları reddederek, suçsuz olduğunu savundu.

İspanya’da geçmişte aralarında teknik direktör Jose Mourinho, futbolculardan Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Arda Turan gibi isimlerin de olduğu futbol dünyasından çok sayıda isim vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış, daha sonra maliye ile anlaşarak para cezası ile yasal süreci kapatmıştı.

Related Posts

Instagram’dan Alman siyasetine darbe

Sosyal medya platformu Instagram, son dönemde özellikle siyasi kuruluşların hesaplarını sebepsiz yere kapatarak tepkileri üzerine çekiyor. Almanya’daki Yeşiller Partisi Gençlik Kolları, Sol Parti ve Hümanist Parti’nin resmi hesapları, herhangi bir …

Sarıyer’de garaj kundakladı; 1 kişiyi yaraladı!

Sarıyer’de Recep Y. (32) binanın garajını ateşe verdi. Garajdaki motosiklet kullanılamaz hale gelirken, kaçan şüpheli yoldan geçen 1 kişiyi de sopayla yaraladı. Ardından bir aracın aynasını kıran şüpheli bir motokuryenin de motosikletini gasbetti.Şüpheli Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Recep Y.’nin poliste 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İstanbul’a bunaltıcı sıcaklıkların geleceği tarih belli oldu!

İstanbul’da yaz mevsiminin ilk bunaltan sıcaklarının çarşamba günü yaşanması bekleniyor. Kentte termometreler 35 dereceyi görecek.

BM Genel Sekreteri Guterres: “Bu çatışma kontrolden çıkmak üzere”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun babasına ait arazisinde yeni arama

Cumhuriyet savcısı nezaretinde metal detektörüyle arama yapılıyor.

Rekor katılım bekleniyor: İstanbul’da tarihi zirve

İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail ile İran arasındaki artan gerilim gündemiyle İstanbul’da toplanıyor. Zirvede 40’tan fazla ülkenin dışişleri bakanı yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda tarihi düzeyde bir katılım bekleniyor.